Spinkis lägger på sig


Det är fantastiskt svårt att ta kort på min lilla sprinter. Inte still för fem öre! Och just det här med att stå bakom kameran och ta kortet samtidigt som man ska vara framme hos hunden och vägleda honom och få honom att stå still, det är mycket svårt! Kameran var dessutom inte så sammarbetsvillig. Så några uppställningsbilder, nä det blev det inte!
 
Det var länge sen jag hade tid att knäppa lite kort på honom, så det var hög tid att göra det nu. Jag tycker att han breddat sig, han äter äntligen som han ska och har nu det hull jag önskar på honom. Jag tycker mig se att delar där han varit tunn förut börjar växa fram och bli fina partier. 
Bilderna tycker jag är orättvisa, här ser han ut som den spinkis han alltid varit. Visst han är en spinkis men nu kan man se en liten biff bakom allt också. Huvudet är breddat, jättefint brett huvud har han och muskler. 
Den här hunden kommer nog aldrig bli tjock! Så mycket energi han har och gör av med. Aldrig still för fem öre! Alltid på studds om något händer. Såklart han har en avknapp, men slår jag på den så är det full fart igen. 
 
Jag saknar fortfarande lite muskler och hull i frampartiet hos honom, men i övrigt tycker jag att han är otroligt vacker nu. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback