Skillnadsbilder Texas

Kommer ni ihåg den här bilden? Bilden som jag blev så ledsen över pga hur han såg ut! Det har hänt lite sen denna bild togs den 16 Oktober 2015. Än har vi en lång väg kvar till mål, men vi är en god bit påväg nu.
Texas har blivit bättre i maten, vissa dagar går bättre än andra. Men över lag bättre än innan även om han skulle behöva äta mer ändå. Han har lagt på sig och då har kroppen äntligen något över till att bygga muskler och bredda sig som han nu gjort.
Vi jobbar mycket med balans och kroppskontroll, även benmanschetterna håller vi på att ta upp nu efter en paus. 
 
Svårt att både fota och få hunden att ställa upp sig samtidigt, därav varför han står lite sämre, men såhär ser han ut idag. 
 

Texas bus i snö

Kikar ut genom fönstret och ser sol med lätt snöfall. Så vackert! Direkt tänkte jag hur fint det hade varit med lite snöbilder på hundarna i snön, utan täcken. Men slog bort den tanken direkt när jag kom och tänka på Rocky som inte får bli kall och dessutom inte gillar kyla. Så det fick bli Texas och jag som gick ut. Tog med mig en av hans favoritleksaker och lite godis, och såklart hunden och kameran. Tex blev överlycklig såklart!
Även om vi är på rätt väg med hans hull så är jag fortfarande inte nöjd med hur han ser ut, hade önskat lite mer hull och bra mycket mer muskler på lillherrn. Men det kommer väl, för jag tror definitivt att vi är på god väg att få till det nu. Lite tråkigt bara att han ska se ut såhär nu när det endast är några få dagar kvar till My Dog. 
Ja, det går väl inte att undgå att han är överlycklig på bilderna min fina pojk!