Boll boll boll

Jag skrev ju tidigare om att träningen är lagd åt sidan under några dagar pga massa saker emellan. Ja, det trodde jag iaf. Under gårdagen på självaste kalasdagen då jag var hundra på att inte kunna göra något alls med hundarna, då kastade min syster boll med honom så länge att han tillslut inte orkade. Nåja, viljan är starkare än orken i hans fall men jag såg på honom att han blev trött även att han sprang och sprang och sprang. Älskade energiknippe! Så kul att se att han hämtar och lämnar lika fint med någon annan än mig. Jag bara njöt av att se på!

Idag har jag börjat jobba igen, gick för övrigt jättebra och kul var det. Kom hem med världens träningssug och började kasta boll som lite uppvärmning. Och vid ett tillfälle råkade jag kasta bort bollen, jag hade en skrikande unge på armen och solen i ögonen så jag såg inte vart den hamnade. Texas är inte den som är uthållig eller har tålamod, inte heller lätt för att koncentrera sig. Men det, det visade han upp idag att han kan. Vilka framsteg han gör, älskade hund vad lycklig jag blir när det äntligen går framåt efter all träning. 
Jo som sagt, jag kastade bort bollen. Mitt där det är som värst i den lilla skogsdungen strax utanför vår tomt. Högt gräs, löv, ris och i en backe. Jag tänkte "aldrig att vi hittar den" men Texas letade på jättefint, även matte och Rocky. Rocky är ju dock inte till stor nytta men han tyckte det var kul att gå där. Jag tror vi måste letat i iaf 10 minuter innan Tex faktiskt hittade den. Det bästa av allt är att jag precis innan han skulle ta den också fick syn på den, så fick in en perfekt rättsignal! 
Så idag får jag väl säga att Texas tränat  uppletande 😁 Utöver det blev det fotpositionsträning, gå runt trädet, hoppa mot trädet, bollkastning där han ska sitta kvar tills jag säger att han får hämta den och allt med störning av en gnällig 1-åring 😜Fullt upp

Allt på samma gång, det förklarar dagsläget väldigt bra just nu. Det har varit intensiva två veckor nu det senaste. Den där Skåneresan var bra för mig, oj vad jag längtar tillbaka! Till lugnet och all hundträning. Hundträning har det iof varit mycket av även hemma men på ett helt annat vis. Äntligen har vi kommit igång med träningen igen. Det är så kul när det går framåt och man ser tydliga förbättringar. 

Men som sagt, det är mycket nu. Dessutom blev mycket mer och både dottern och jag åkte på en förkylning. Vanligt när man skolar in på förskolan. På det vaknade jag med nackspärr, lagom roligt eftersom vi har 1-årskalas i morgon och på måndag ska jag börja jobba igen. Hoppas verkligen att vi mår bättre snart så vi kan återgå till all härlig hundträning igen. Grabbarna har några dagars vila fram tills dess. Något som faktiskt är bra efter all träning det senaste. 
Jag är livrädd att Texas ska tappa sina muskler under dessa dagar. Just nu är han så otroligt snygg att titta på! Det gick verkligen att sätta muskler på honom. Hårt arbete men det gick! Jag är ju van att se min lilla räka till hund. Men bog och rumpmuskler verkar han ha svårt att bygga, men vi ger oss inte! När läget lugnar sig lite då är vi på banan igen, för jag har många planer på vad som ska hända med framtiden 😊