Svenska Djurapoteket

Idag har vi fått tillökning i Svenska Djurapotekets samling här hemma. 
Rocky går sen tidigare på både Glucosamin och Senioren för sina leder. Dom hjälper massor! Texas på Kelp för sin något ljusa näsa. Den senaste tiden har jag fått tips om att Blodpulver kan vara till hjälp för att få honom att öka i muskelmassa. Så idag på vår månadshandling tillkom denna enorma burk till vår samling. Ska bli intressant att se om något händer. 
 
Väger hundarna en gång i månaden, då på vågen som finns i butiken. Denna gång vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. När jag ska beskriva hundarna i vikt blir det att Rocky får 5-5½ kg och Texas som 4 kg klump. Han har som mest vägt 4.3 kr. 
 
Rocky har under en tid nu gått på bantning, jag har velat få ner honom i vikt då hans kropp inte klarar av att han lägger på sig för mycket. Annars brukar jag vilja att han lägger på sig under vintern. Men nej, det går inte längre! Rocky har nu nått det utseende jag önskat och vågen fick nästan mig att tappa hakan. Vågen visade 4.4 kg!
Texas däremot, han är fortsatt tunn och inte gjorde det bättre att hans kompis började löpa mitt i allt. Men han är nu åter på gång åt rätt håll igen.  Vågen visade 3.7 kg. Men nu har jag hittat ett sätt som verkar fungera och så förhoppningsvis kan blodpulvret hjälpa honom lite på traven. 
 
Utöver dessa använder vi oss även av Plaque Off och laxolja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback