Miljöträning, shaping & balans

Idag är jag riktigt stolt över mina älskade hundar. Det blev en långkörning på jobbet, Göteborg tur och retur från Linköping. Och hundarna har såklart fått följa med. Det har aldrig varit några bekymmer att åka bil med dom och inte heller idag. En heldag i bilen och lite till för när vi sen skulle åka hem från jobbet var E4:an avstängd pga trafikolycka, eller ska jag säga trafikolyckor för hela Linköping var i kaos när vi åkte hem. Tack och lov hittar jag väl i staden och lyckades ta en väg runt alltihop. Jag hade fri väg, fast lite längre väg hem. En vän till mig satt i kön, hon startade 16.45 och kom hem till Norrköping (ca 4 mil) strax efter 19. Riktigt så länge behövde inte vi sitta. 
Fick så dåligt samvete att hundarna suttit så länge i bilen idag. Blåste därför upp den yogaboll jag köpte till hundarna förra julen. En mindre än den vi redan hade. Har tänkt på att ta upp den träningen ett tag nu men har inte blivit gjort. 
Bollen uppblåst, garderad med klicker och godis. Sen satt vi där och ja, det var länge sen jag skrattade så åt dom. Oj vad dom bjöd på aktiviteter! Det blev en riktigt lyckad träning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback