Trötta killar på jobbet

Det tar på krafterna att följa med matte till jobbet om dagarna! Den stress och oro jag fick inom mig när jag förstod att vi inte kunde vara på dagis på en tid pga killarnas noskvalster. Usch, då mådde jag inte bra! Men jag måste säga att det hade inte kunnat bli bättre. Killarna har nu varit med mig på jobbet i en veckas tid nu. Vi är  på jobbet 1 timma innan vi börjar och går en promenad, det är så skönt att gå en promenad i annan miljö och grabbarna får på så sätt både en långpromenad och miljöträning inför kommande dag på kontoret. 
Passande nog så har vi inte allt för mycket att göra på jobbet nu, rätt så dött stundtals. Då har vi passat på att stärka Tex självförtroende och vi började träna på att hoppa mellan stolarna. Idag var han otroligt duktig som hoppade både långt och med finfin attityd. 
Han har också börjat få följa med mig när jag ska byta bilar och på så sätt för han mer miljöträning samt ensamträning utan Rocky. För så är det, han måste lära sig stå på egna ben utan Rocky vid sin sida. 
Det är nästan så att jag önskar att jag kunde få ha det så här hela tiden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback