Vem drar ut alla filtarna på dagis?

Grabbarna sitter kvar i den nya boxen med utedel på dagis. Det fungerar toppenbra verkligen! Texas leker av sig med grannen i gården brevid och Rocky njuter av att mysa bland filtarna. 
Men det finns en sak som Texas fått för sig, han drar ut filtarna utomhus och dom luktar inte gått efter det. Jag kan inte säga att dom blir kissade på, men dom kan bli dragna över kiss som finns på marken. Dom luktar inte alls gott efter det. Och varje gång detta händer så kallar matte detta för ``Matteplågeri´´, för då måste matte snällt gå ner på alla fyra och åla sig ut genom hundluckan för att hämta in sakerna igen. ``Matteplågeri´´
Så därför har jag köpt och plockat ihop en leksakslåda till herrn med div bollar, aktivitetsleksaker och grejer. Kanske skulle det få honom att sluta dra ut filtarna. Tog även bort filtarna under en tid för att sen lägga tillbaka dom och se om dom fortfarande får kisslukt på. 
 
Nu har jag fått veta av dagispersonalen att dom sett något som förmodligen stämmer mycket bättre in på varför detta händer. Det är inte alls Tex som drar ut filtarna. Här om dagen när personalen kommer ut till rastgårdarna så är grabbarnas del i skugga men på en plats så tittar solen fortfarande fram. Just på den platsen låg alla filtar i hög och på toppen av berget ligger Rocky och njuter!
Så, ja det kanske inte är Tex som bråkar utan bara Rocky som vill sola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback