Bus och nya erfarenheter


Tanken var att grabbarna och jag skulle åka till husvagnen idag. Så blev det inte! Men det blev en helt ok dag endå. Sandra och Lukas kom på besök lite sådär spontant. Jättetrevligt! Vi satt och pratade en hel del, jag provade testmodellen på den overall jag sytt på Lukas och därefter ville Sandra se andra saker jag sytt. Min första variant av fuskpäls leksak kom fram och Rocky visade intresse för den igen. Han som inte gillar leksaker annars. Men såklart han fick den. Det slutade med att Rocky och Lukas hade dragkamp. Jag själv tappade hakan och stod där med stort leende och knäppte några kort. Svårt det där med att få bra bilder inomhus, men jag ville ha det på bild, även ett klipp på händelsen finns. Såå stolt över min grabb, han har kommit så långt i livet nu!
 
Sandra började därefter fråga om jag hade kvar den WP-sele jag köpte till grabbarna i vintras. Jo, visst hade jag det men grabbarna har ändrat kroppsform så mycket så ingen chans att dom kommer i den. Trodde jag ja! Det visade sig att den faktiskt fungerade, kanske inte till några större vikter men till en pyttevikt iaf. Så idag har Tex fått dra för första gången
Med Texas och Lukas iklädd varsin WP-sele och Rocky i benmanschetter gav vi oss ut på en liten kort runda. Viktmanschetter utan vikter och med en 300 grams vikt bakom Tex. Så stolt han var den där lilla räkan till Tex. Nöjdare hund får man leta efter, han älskar verkligen att jobba. Även Rocky fick testa på att dra, han tycker ju det är så kul, knappa 100 meter fick han. Vill inte påfresta honom för mycket iom hans rygg. 
 
Vi som tänkte att hundarna måste vara trötta, vi hade fel. Det blev en lååång stund ute i trädgården när vi kom tillbaka. Bus, bus och åter en massa bus på grabbarna. Mattarna stod såklart med varsin kamera i handen. I och ur poolen några vändor och tom Tex hoppade i självmant denna gången.
 
En riktig fysdag blev det för grabbarna. Ikväll är det två trötta hundar jag har här hemma, dom ska få lite massage och Rocky ska få lite lerinpackning mot sin rygg. Men det är två helnöjda killar, trötta men lyckiga! 
 
 

Kommentarer
Sandra

Snygga bilder =)

2015-07-06 @ 21:23:27 | http://livetsomlukas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback