Testperioden

Texas har varit inne i en ordentlig testperiod nu ett tag. Riktigt besvärligt har det varit, både hemma och på dagis. Här hemma har det inte varit så farligt, lite bomull i öronen har gjort att jag inte kunnat ha honom lös. Men på dagis har han bråkat destå mer! Både skällandet och innekissandet tilltog regält, även dragandet i kopplet. 
 
Mitt upp i allt så upptäcktes det att värmen inte fungerade som den ska i deras box, och att boxgrannen storknar av värme. Grabbarna har flyttat in dit nu. Samtidigt som det hände började även jag med något jag kallar ``morgonmassage´´. Varje morgon sitter jag hos hundarna i ca 15 minuter. Det finns inget bättre och båda hundarna verkar gilla att jag sitter där med dom. Men i samband med flytten så började jag med morgonmassage på Tex. Det har bara vara positivt, ist för att han busar omkring och skäller när jag går så lägger han sig ner och sover tillsammans med Rocky. 
 
Texas har bara fortsatt att kissa inne, vilket gör mig så ledsen. Men så för ca 1½ vecka sen så började jag fundera lite och bad dagispersonalen att ta ut alla filtar vid sista kissen innan jag kommer. Det är BARA på filtarna han kissar! Sen dess har det gått framåt. Det går inte ta fel när han kissat eller inte. Är filtarna borta så finns inget kiss, men är dom kvar när jag kommer så är dom kissiga. Framsteg, men hur löser man nästa steg? Dom kan ju inte ligga stenhård hela dagarna, speciellt inte Rocky som älskar sina filtar och ligger under dom. Nåja, det kommer. 
 
Texas testperiod verkar gå mot sitt slut för även här hemma har vi börjat kunna gå lösa igen. Vi tog oss igenom hans allra första testperiod. Nu återstår resten, även dom tänker vi ta oss igenom lika bra!

Kommentarer
sandra

Kan ni inte sy ett örngott av typ galontyg och sen lägga i lite vadderig i så det blir mjuk men samtidigt inte tilltalande att kissa på?

2015-02-13 @ 21:11:02 | http://livetsomlukas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback