Träningskväll

Så var det dags igen, älskar verkligen att komma iväg och få träna tillsammans med andra personer och deras hundar. Än så länge har det bara blivit jag och en till då flera andra fått förhinder. Men vad gör det, vi kör endå och kul har vi!
 
 
 
Rallyskyltarna åkte upp och vi satte igång. Först ut var Rocky. Han har bättrat på sig en hel de från att inte vilja röra sig och verka trött till att fara runt som en tok överlycklig över att få träna. Hela han känns bra mycket bättre än tidigare. Men vi fortsätter att hålla oss lugna och inte överanstränga muskelaturen. Vila och lättare träning samt lösgörande och mängder av massage och stretching. 
 
Rocky var verkligen superglad över att få träna igen, jättekul att se att han är tillbaka. Och nu fick matte tummen ur och svängde förbi simmet på vägen för att boka in oss på en simträning så på torsdag ska vi dit och simma han och jag.
 
 
 
Texas, lilla Tex. Såå mycket energi. Han är så duktig även om koncentrationen sviker ibland. Även han fick gå en hel rallybana. Första gången han fick gå bana. Just nu har vi inga krav, vi ska bara ha kul nu till en början men trots det så skötte han sig super!
Sen gick vi över till att balansera på några träpallar vid sidan av. Det var lite läskigt tyckte han  men han vågade sig upp tillslut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback