Han lyste upp som en sol av lycka

Texas är valp, jag har aldrig någonsin tränat fys eller något ansträngande för musklerna med honom. Aldrig! Jag är mycket strikt på den fronten. Visst i skogen och självmant gör han men ett rent fyspass har aldrig funnits. 
När vi gick omkring bland montrarna så fann jag balansbollar på ett ställe. Jag har ju en vanlig pilatesboll här hemma, men dessa var mindre. Rocky fick såklart testa och han gör det finfint. Han tycker det är kul. Även en sån liten sak att han kom upp själv gjorde mycket, han kommer upp på den stora vi har här hemma också men då får han allt ta i. När Rocky hoppat ner såg vi att Tex blev nyfiken på den. Tex har inte riktigt kommit på hur man hoppar från stillastående än så vi fick hjälpa honom upp. DEN utstrålingen! Wow, han verkligen lyste upp av glädje och stolthet. Han har ju lite dåligt självförtroende den där grabben tyvärr. Men här, oj vad stolt han blev, det syntes på långa vägar. Vi tog ner honom från bollen, men det gick inte lång stund innan han självmant tog initiativet och hoppade upp helt själv, såklart var vi med och hjälpte honom om något skulle hända. Han hoppade upp helt själv och blev bara mer lyckligare för var gång. 
Tyvärr hade dom ingen sådan liten boll med sig i montern så jag kunde ingen köpa. Blir perfekt att önska sig i julklapp tycker matte ;)
Vi pratade även om Rocky och hans höfter, fick superbra tips på övningar och hur jag kunde gå tillväga. Det tackar vi för! 
Längtar såå efter den dag vi kan börja köra fys med lillkillen. Han ska bli bitig min lilla grabb. Bara hoppas att han förblir liten i storleken och sådär fyrkantig och fin.

Kommentarer
Sandra & Lukas

Kan du inte ta bild/film på hur ni övar med bollen?

Svar: Oj, jadu. Inte så mycket att skriva om. :/ Han får stå på sin boll och försöka hålla balansen, jag håller i den såklart så den blir stabil nog för honom att stå på. Inte så länge, bara korta stunder i taget och så fokuserar vi just nu på att få honom att inte avlasta bakbenen så mycket
Sandra

2014-11-05 @ 14:55:01 | http://livetsomlukas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback