Nedsliten klo

Rocky och jag låg och njöt av solen utanför förtältet. Masserade honom lite och log som bara den. Han är så otroligt fin i kroppen nu! Sen slog det mig att det är tid för kloklippning och kollade genast igenom alla tassarna. Då lägger jag märke till något mycket märkligt. Yttersta klon på bägge fram är så nedslitna att pulpan är nära att gå igenom. Helt platta på undersidan verkligen. Det här har då aldrig hänt tidigare. Min första tanke faller direkt att Rocky helt enkelt får så bra mycket mer motion på nya dagis. Underbart! Självklart har vi ökat även här hemma och speciellt när vi är i husvagnen. Jag tror att boven i det hela är asfalten, hemma har vi ingen asfalt men det har vi både i husvagnen och lite på dagis.
Tryckte med nageln på klon och han markerade lite på bägge. Min lycka över att Rocky musklat sig i ryggen och orkar skritta mer kanske helt enkelt är som så att han ömmar fram! För han skrittar mer än han gjort tidigare. Eller är det bara som så att matte inbillat sig och själv tar det lugnare i våra promenader! Jag vet inte. Men vi håller oss till gräsmattan ett tag nu.
Så min planer om långpromenader nu i helgen gick åt skogen. Vi håller oss till gräsmattan och tränar huvudet ist tills han slutat ömma.  


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback