Dag 12 - En ras du skulle vilja ha

Dag 1 - Presentera dig själv
Dag 2 – Presentera min hund
Dag 3 – Berätta om din hunds ras
Dag 4 – Din första hund
Dag 5 – Andra husdjur i ditt liv
Dag 6 – Renrasig eller blandras?
Dag 7 – Hundsport
Dag 8 – Har du och din hund tävlat?
Dag 9 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 10 – Ett roligt ögonblick med din hund
Dag 11 – Hur valde du kennel?

Dag 12 – En ras du skulle vilja ha

Den här frågan är mycket lätt för mig att svara på. De flesta som följt mig en längre tid vet att min drömhund är och förblir en schäfer. Schäfer kommer att finnas i mitt hjärta hela livet. Jag älskar deras utstrålning, deras arbetsglädje och ja, allt med dom. Och för att få pricken över i:et så ska dom vara gråa. Det ska det ju inte vara den här fula varianten av schäfer som är långa och rangliga med bakben långt efter rumpan utan den med fyrkantiga, den kompakta varianten. En riktigt brukshund med andra ord. Sååå snyggt, så vackra. 
Igår berättade jag om hur jag valde kennel och då skrev jag att jag vill skapa en kontakt med personen innan men att väldigt få har svarat tillbaka. Idag mina vänner, idag fick jag ett underbart mejl tillbaka efter flera månaders väntan. Det hade sin förklaring men nu fick jag ett svar och av just den kenneln jag är met intresserad av. Ni kan ju gissa vad det är för ras den kenneln har ;)
 
Får väl tillägga, jag kommer inte köpa vovve nu. Dels pga att alla våra pengar i år läggs på ett bröllop och en husvagn men också för att jag som många av er redan vet har lite bekymmer med hundvakt om dagarna. Men det hindrar inte mig från att skapa kontakter. På den nivån är det. Men jag drömmer om den dagen då jag får hem en liten grå schäfervalp som jag en vacker dag kan träna lydnad med och utbilda till räddningshund. 

Dag 13 – En ras du inte vill ha
Dag 14 – Det här älskar min hund
Dag 15 – Det här tycker inte min hund om
Dag 16 – Visa en rolig bild på din hund
Dag 17 – Ditt favoritminne med din hund
Dag 18 – Tik eller hane?
Dag 19 – Varför har du hund?
Dag 20 – Ditt mål för 2014

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback