Texas

 
Texas Texas Texas, den lilla rackarungen! Vilket temperament han har! Haha, tur att det förhoppningsvis bara är testande det handlar om. 
Han önskar att man inte ska behöva få en tillsägelse, och får han det, ja då säger han till riktigt på skarpen. Haha folket bara kollar på honom när han får ryck. Riktiga utfall gör den lille skiten. Varar ungefär en dag åt gången, sen är han duktig igen. 
 
En annan sak både jag och husse har märkt är att han är fruktansvärt lättlärd! På gott och ont! "Sitt" kan han helt om han fokuserar ordentligt, bättre på handrörelse än på ljudkommando än så längd men det kommer det med. 
Under den här veckan som jag jobbat har husse haft hundarna. Det mörks att husse tycker det är kul att träna med lilla Tex. Robins träning som han tycker är viktig har alltid varit att kunna titta tänder, hålla i tassar, ligga upp och ner i knät och ta det lugnt. Nu har han utvecklat sig och sett mig träna ögonkontakt. Det märks att dom tränat ögonkontakt i veckan, Tex sätter sig ner på rumpan och tar kontakt med oss om vi tagit hans ben exempelvis. Han tigger alltså inte utan tar kontakt lugnt och stilla. Underbart! Detta ska utvecklas mer och bli bättre än bäst på. 
 
Texas ÄLSKAR att åka bil! Haha, ja han somnar direkt i bilen när vi är ute och åker. Ska han bli som Rocky tro!? Att lämna honom i bilen går till och med bättre än hemma. Nu har vi inte gjort det på ett tag iom all denna sköna värme men det märks stor skillnad på honom i bilen mot hemma. 
 
Just nu växer lillplutt massor. Vi har fått gå tillbaka till att ge mat fyra gånger om dagen igen ist för de tre som vi minskat till. Så smal han blir stackarn! Sen har vi börjat vänja in honom på färskfoder också. Än så länge har inte magen sagt ifrån på något sätt. Men vi tar det försiktigt iaf. 
 
Öronen, ja dom har sitt egna lilla liv. Nu har dom stått upp bägge, ena örat har lagt sig och andra stått. Sen har dom bytt plats. Nu har dom hängt i några dagar. Min oro för att dom inte kommer att ställa sig börjar komma. Så vi får se om dom blir tejpade framöver. Han är ju bra söt med hängande, men jag föredrar stående. Det är snyggt!
 
Är så nyfiken på vad det kommer bli av honom i framtiden. Jag tror vi kommer att komma långt. Ska bli så kul att se hur han utvecklar sig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback