Skånesläktingar

Hotellnatten gick bra. Båda vovvarna var jätteduktig. Men Rocky han tyckte det var lite för mycket spring i korridoren. Då måste man säga till. Lilla envisa vakthunden!

Idag har vi varit förbi dom med den lilla valpen som bodde grannar med oss på campingen för en tid sen. Wera och Texas lekte som aldrig förr. Kul för dom att få träffas igen.

Efter det begav vi oss mot Ekeby där mannens mormor bor för lite lunch. Och så blev det en underbar eftermiddag i trädgården. Mycket bus på hundarna och matte med en kamera i handen såklart!

Kvällen spenderades i Attarp hos mannens kusin. God mat, trevligt folk och underbar utsikt. Hästarna betandes intill husknuten och en solnedgång att njuta till. Helt magiskt underbart! Hundarna fick träna passivitet. 
En timma in i middagen undrade en gäst vart vi hade hundarna. Dom låg så snällt och sov i buren precis bakom honom, haha. Han hade inte lagt märke till dom än. 

Inkallning har lillskit fått också, mycket fina dessutom. Han börjar bli duktig på det nu ( när han vill höra) ena hejare de där öronen att inte höra när man vill honom något. 

I morgon bär det av mot Kattarp för ytterligare ett släktingbesök innan vi därefter drar oss hem och tillbaka till husvagnen. 
När jag kommit dit, ja då väntar lite bilder. Kameran har såklart varit med under dessa dagar men inte datorn. Så snart kommer det ett gäng bilder med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback