Husse & Matte tappade hakan

Jag drog med mig mannen, Rocky och Texas ner till badstranden. Besökte en annan strand som man egentligen inte får bada med hundarna på. Men jag var uppe på receptionen tidigare och frågade och dom sa att det var ok. 
Vattnet låg spegelblankt, vi var ensamma, 26 grader i vattnet och en himmel som är blå med en solnedgång på. Helt klart underbart! Rocky var inte sen på att börja simma. Han simmade så jäkla länge idag och sysselsatte sig själv lite. Matte stod en bit ut i vattnet hukad med kameran i handen. Husse strax bakom och längs strandkanten stog Tex och småhuttrade. Tex gillar inte vatten och tycker det är lite läskigt att ens se på det. Men idag gick han i med tassarna. 
Vi stod med ryggarna mot Tex och tittade på Rocky som simmade som attans där ute i vattnet. Sen hör jag hur min man blir lite paff bakom mig. Strax efter känner jag någon som simmar kring mina ben! Tex simmade helt själv ut till oss båda. Både jag och mannen blev lika paffa och lyckliga. Några vettiga bilder blev det därför inte. Men destå fler på Rocky!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback