Första dagen på dagis

Så kom dagen då hundarna började på dagis. Rocky har haft semester men lilla Texas, han var där för allra första gången idag. 
Det var en glad och förväntansfull matte som lämnade av de två hundarna i morse. Det känns så rätt! Dagiset vi nu hamnat på är en fullpoängare för oss. Jag är så nöjd!
 
Hela dagen har jag gått i tankarna om hur dom har det där på dagis. Om det hänt några olyckor eller hur mycket dom skäller, ja jag oroar mig för att det ska bli stökigt! Jag vill inte ha skälliga hundar och en till innekissande hund, det kan jag klara mig utan! 
 
Flera gånger har jag varit påväg att knappa in deras telefonnummer för att ringa och fråga. Men NEJ! Jag MÅSTE lära mig att släppa kontrollen, likaså inte vara så himla nyfiken. Hihi.
 
Klockan slog ``dags att gå hem´´ och jag satte fart mot bilden. Styrde mot dagis och parkerade utanför. Möter en ur personalen på väg in. Precis ett sånt läge där iaf Rocky hade kunnat börja skälla eftersom han kunde höra mig. (Han uppmärksamhetsskäller) Men icke, det var tyst och jag såg hur hela personens ansikte lyste upp. Där släppte min oro över att något gått snett. Stort leende var det bara. 
Med glädje berättar hon hur bra allt har gått och vilken ``cool´´ hund han är. Det var lite gnissel första kissevändan men efter det hade det varit tyst från bägge. Inget innekissande från någon av hundarna och dagen hade flutit på finfint. Dom verkar redan gilla honom också. 
 
Känns mycket skönt att ha två hundar på ett dagis där dom uppskattas. Det känns bra i mattes hjärta att dom inte ställer till med problem eller är jobbiga. På den vägen fortsätter vi, Sandras lydiga vovvar. Jag bara älskar de där två. Såå mycket. Det hade inte kunnat li bättre. Just nu leker livet i hundintresset. Två fantastiska hundar, ett superbra dagis och träning som går framåt i stora kliv. Jag gillar det jag fått, det här är så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback