Lördagsjobb & dvärgpinschermys

I morse ringde sambons klocka tidigt. Idag var det dags för jobb igen för han del. Strax innan 06.30 åkte han hemifrån och sen dess har vi varit vakna. Skönt det så får man lite gjort! 
 
De två senaste dagarna på mitt jobb har bestått av att hitta bästa lösningen för mig att leverera bil. Min chef frågade lite snällt om inte jag kunde jobba någon timma i helgen och det kunde jag såklart. Största problemet blev alla bilar. Tillslut blev det att jag fick åka runt i 6 olika bilar för att ta mig överallt. 2 privatbilar, 2 hyrbilar till mig och 2 hyrbilar till kunder. En av kundbilarna var till min sambo och den andra har jag lämnat idag. 
 
I morse åkte jag in till jobbet för att tvätta och städa den bil jag skulle leverera. Rocky fick såklart följa med och så ringde jag och frågade om min vän inte kunde ställa upp och vara hundvakt under själva mötet med min kund. Känns ju lite sådär att leverera en hyrbil till kunder med en hund med sig, och dessutom klistrat djurförbudslappar i bilen. 
Jennifer var snäll och ställde upp så plockade upp dom båda påväg mot kunden och så droppade jag dom strax innan jag kommit fram. 
Lämnade bilen till kunden och så möttes vi och tog en promenad mot min andra hyrbil lite längre bort. Jag måste ju ta mig hem också. Vi beslutade att vi skulle äta lite, det var ju endå dags. Hyndarna hade fått sig en skaplig promenad och vi styrde bilen mot en pizzeria. Hundarna fick tyvärr inte följa med in men på altanen fick vi sitta och hundarna fick vi binda upp utanför. 
 
Spike och Rocky, dom trivs bra ihop. Det syns så tydligt på Rocky att han njuter för fulla muggar när han träffar andra av hans ras. Det gör mig som matte så varm om hjärtat. 
När jag tänker på min nästa hund, jag vill ju ha en hund som jag kan träna lydnad med ordentligt och de delar som Rocky inte kan ge mig. Jag vill ha en stor hund. Men jag vet i tusan, varje gång jag ser Rocky med en hund av samma ras så smälter mitt hjärta. Jag kanske ska ha två dvärgpinschrar ist. Mattes lycka över att se sin hund trivas med en av samma ras som han själv börjar kanske ta över mattes sug efter träning. Vi får se. Tänk om dilemman inte fanns! Tänk om det kunde vara enkelt att välja och veta hur man ska välja. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback