En födelsedagskväll

Nu är vi hemma igen. Lite skönt men också väldigt tråkigt då det var allra sista resan ner nu innan nästa säsong börjar till våren. Förhoppningsvis kommer det gå fort. Vi har varit runt på campingen idag och rekat lite platsnummer som vi kan tänka om att ha som säsongsplats. För nästa år kommer vi inte dra vagnen fram och tillbaka så som vi gjort detta år, då kommer den få stå på säsong ist. Det kommer bli såå kul verkligen!

Jag har fortfarande mersmak efter helgens underbara träningar av ingångar och kontakt. Om ni kommer ihåg så skrev jag ett inlägg om att det inte alls gick vägen när jag tränade på annan plats än på klubben. Men efter helgen fick jag se att det inte var så. Nu blev jag ju bara tvungen att se om det hänt något på hemmafronten också, skulle det gå att träna på hemmaplan eller inte?!
Det gjorde det! Men det var efter jag busat upp honom till max och han satte några fina ingångar, finfina fotplaceringar och underbar kontakt. Men så fort grannens skällhundar släpptes ut så försvann allt igen...Han blev låg och tappade koncentrationen och därmed avslutades vår fina träning. Men jag fick till en sista klockren fotplacering och kontakt så avslutade där.

Nu sitter vi här, med tända ljus, the och ost. Rocky äter på sin grisknorr och Zez har precis kommit inspringandes efter en helg ensam här. Hon är så duktig som klarar sig så bra ensam, med lite tilltittning av bästa grannen som ser till att hennes mat och vattenskålar förblir fulla. Hon kan springa ut och in som hon själv vill men oftast håller hon till utomhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback