Tankar & Åsikter

Jag är lite lätt depp på Rockys munhygien. Rocky har fått torrfoder under tiden han varit hos mig med färskfoder som lyxmåltider. Sen efter djupare läsning i BARF-gruppen på fb fick jag en helt annan syn på det här med vad vi ger våra hundar. Aldrig mer torrfoder! Rocky gick över helt på VoH färskfoder. Som gott gott byttes tuggben och godis ut mot råa köttiga ben. I och med den förändringen försvann också Rockys dåliga andedräkt, som inte kommer från munnen utan från magen.
 
Nu har det gått ett tag och den illaluktande stanken har kommit tillbaka. Något säger mig att det handlar om att hans mage vant sig och att om jag skulle byta foder nu igen så skulle det bli bra. Men hur bra är det att byta foder egentligen? Nej, inte alls! Jag är förvirrad, varför kunde det inte hålla sig sådär bra som det var i början för?
Varför ska det gå tillbaka igen, jag mår skit över att behöva visa Rocky hur äcklad jag blir när han kommer i närheten av mitt ansikte. Man drar ju givetvis undan ansiktet.
 
Är det någon som förstår sig på detta och vad det kan vara för något? Vad jag kan göra för att det ska bli lika bra igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback