Så ARG!

Idag för en månad sen klickade jag hem några varor från http://www.hundteknik.se/. Efter två veckor hade varorna fortfarande inte skickats och jag mejlar för att fråga vart det tagit vägen. Några dagar senare fick jag ett mejl om att paketet kommit fram så efter jobbet skyndade jag mig dit för att lösa ut det.
 
Min första tanke när jag såg paketet var ``Hur sjutton får allt plats där i´´ Och nej, allt fick inte plats där utan det var bara delar av mitt paket och en lapp där det stod att två av varorna inte hade kommit än. Det hade blivit lite fel med leveranser osv. Ist fick jag tröstgodis och fick glatt vänta ett tag till.
 
Idag är det då 1 hel månad sen beställningen skickades. Jag hade sen tidigare tänkt skicka ett mejl om denna dagen skulle komma. Och inte gladare blev jag i morse när jag såg min inkorg. Jag hade fått ett mejl från KLARNA (där man betalar genom) om att jag betalat in för mycket pengar. Jag räknade rätt enkelt ut att denna summa blir om man plussar ihop summorna på de två varor som är kvar. Suck!
 
Nu är det ju så att anledningen till att jag skickade denna beställning var just för en enda vara, just den varan som är kvar. Så besviken och arg på http://www.hundteknik.se/ just nu. Detta är inte första gången utan tredje gången. Tre av tre gånger jag handlat från den sidan har det strulat, men nu är det nog med det. Aldrig mer!

Kommentarer
Mickis

Hoppas att du får dina saker snart iallafall! :D
Tack så jättemycket, du med :D

Svar: Det hoppas verkligen jag med. Men nu ser det inte så ljust ut :/
Sandra

2013-10-23 @ 18:20:06 | http://teamcrazypaws.blogg.se
Linda

Förstår de.

2013-10-23 @ 19:06:14 | http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback