Lördag

Hej hopp alla mina läsare! Hoppas ni har haft en trevlig lördag.
Jag, Cocos & Rocky hade planer på att ge oss ut bland alla höstfärger och fota lite höstbilder under förmiddagen. Men vi kom inte så långt innan vi blev avbrutna av 6 skälliga hundar. Suck, ibland blir jag så trött på dom. När dom kom så sa Cocos ``Hejdå, dags att sticka´´. Jag efter och Rocky efter mig. När jag väl fick fatt på henne var hon livrädd att gå förbi deras hus. Hon som äntligen börjat slappna av efter ankomsten igår kväll.
 
Några kort blev det inte tagna den turen, men vi tog nya tag. Försäkrade oss att ingen annan var ute och gick ut lite senare. Då kunde jag knäppa lite kort på dom bland höstlöven. Tyvärr inga jättebra kort, jag hade önskat mer löv, men mitt ställe jag tittat ut i veckan. Där hade löven flugit iväg tråkigt nog.
 
Dom här två tillsammans är som när jag hade Rocky & Samsam (En annan Dvärgpinscher jag hade). Trygghet på långa vägar med tillit och nöjdhet. Ligger med ryggarna emot varandra och halvt över varandra. Busar och så ger Rocky mig den där underbara nöjda sucken av lycka. Två hundar som njuter av varandra närhet.
DET är lycka för mig!
 

Kommentarer
Paulina

Så fin bild! Cocos var ett underbat namn tycker jag :)

Svar: Ja, den blev fin. Jag hade dock önskat mer löv, mer färg och mer bilddjup. Men den är ok =)
Sandra

2013-10-13 @ 16:19:15 | http://brukspinnar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback