Underbart att vakna

Ät det inte underbart att vakna en morgon utan att behöva stressa till jobbet. Utan kunna sätta sig och äta sin frukost framför datorn i lugn och ro. Denna morgon blev ännu mer fantastisk då jag stötte på min fina sambo som också var inne på internet för en kort stund.
Vi började prata om ett ämne som jag bara längtar tills det blir av. Nämligen en till hundkompis till Rocky. Det skickades länkar och så kom den en dvärgpinschervalp i en länk som vi båda blev förtjusta i. Länkar med schäfrar i skickades och nu har då åter igen mina tankar om vad för hund vi skall ha startat.
Jag känner mig kluven på det ämnet just nu. Ena sekunden tänker jag på Rocky, en till dvärgpinscher kanske. Men klarar jag en till gnällspik? Sen går jag efter hjärtat, en schäfer. Men blir Rocky glad då? Hittills har vi hamnat på tt mellanting, en vanlig Pinscher. Det hade funkat för mig och för Rocky. Kenneln jag kollat in har dessutom valpar nu. Tyvärr för tidigt för våran del och så var alla röda tikar.
Ja, våra tankar får spinna vidare ett tag till. Men det hade varit kul med en hundkompis till Rocky snart.

Kommentarer
Våran Lycka

Nu har jag nämnt din blogg i ett inlägg. Hoppas flera hittar hit.

2013-11-09 @ 10:03:11 | http://luzza.blogg.se
Anonym

Nu har jag nämnt din blogg i ett inlägg. Hoppas flera hittar hit.

Svar: Oj, tack. Vad snabb du var då :P Ska fixa till en länk till dig med under dagen :) Ha en bra dag och krama fina vovven från mig
Sandra

2013-11-09 @ 10:03:12 | http://luzza.blogg.se
Anonym

Lovar att krama om na. Hon e skendräktig för första gången i sitt liv så hon har fullt upp med "valpar" just nu haha

Svar: Men åh lilla hjärtat. Har fixat ett inlägg med länk till dig nu, men det kommer som ett tidsinställt om ett tag =)
Sandra

2013-11-09 @ 11:43:53 | http://luzza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback