Rutinmänniska & rutinhund

Rutiner är något jag lever av. Jag klarar mig verkligen inte utan rutiner, allt ska ha sin plats och rubbas något så uppstår katastrof och jag hittar inte saker. Saker ska göras på ett visst sätt och på jobbet går jag åt ett och samma håll runt bilarna när jag kollar skador, bilarna blir städade i samma ordning och här hemma har jag stenkoll på saker även om det är kaos.
Jag har även märkt att Rocky tagit efter sin matte på flera saker, inte bara det att han är lika rädd att göra fel som matte är så har även han rutiner. Många blir förvånade över att Rocky gör ifrån sig på ett och samma ställe. Ja för så är det, när Rocky kommer till en viss plats på promenaden så gör han ifrån sig. Han kissar på samma platser bajsar på en speciell plats. Detta hände även på campingen i somras. Han valde ut en plats han kände sig trygg med och bajsade först och främst där så fort vi gick förbi. Självklart gör han ifrån sig på andra platser också.
 
Det allra sista jag gör innan jag går och lägger mig det är att släppa ut Rocky, jag öppnar bara dörren åt honom så springer han till ett och samma ställe, kissar och kommer tillbaka.
 
Själv anser jag att rutiner är viktigt och det är något som både jag och Rocky mår bra av

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback