Rullad i människoavföring

Under kvällens promenad fick vi en tur tillsammans med Maria, Rickard och deras tre hundar inne i centrum. Äntligen lite civilisation, det blir lätt lite ensamt här ute på landet och mörkt med för den delen. Det var trevligt och vi pratade på som alltid. När vi gått hela rundan så rullade sig deras ena hund. En vit pudel i något och när vi sen lyste upp honom så var han inte längre vit. Han var täckt av brun människobajs! Och genast när han fått på sig denna sörja så verkade han ångra sig och rullade sig mer och mer för att få bort det han fått i ögon och mun.
 
Jag tycker det är förjävligt! Jag ser och hör dagligen om folk som blir arga över att hundägare inte plockar upp efter sin hund. Men det här, det här tycker jag allt är värre!
Platsen där rullningen gjordes på är dessutom i en stor och fin park där många passerar om dagarna. Denna park har en lämplig lastbilsparkering och används ofta av lastbilar på nätterna. Bajshögen fanns alldeles intill en lastbil, en lastbil reggad från Polen.

Kommentarer
Anonym

Fy o blä:( idioter o inte ta upp efter sig.
Luzza har inte rullat sig men ätit människoskit*spyr*

Svar: Hundägare anses oansvariga, men vad är detta då? Vidrigt!
Sandra

2013-11-08 @ 20:42:35 | http://luzza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback