Dreglandes över maten

Jag förstår inte hur det helt plötsligt kan bli så roligt att besöka en helt vanlig mataffär, och hur sjutton det kommer sig att man alltid hamnar vid köttdiskarna. Jag förstår inte! Haha
 
Härom dagen hade jag med mig en vän när jag storhandlade (mat till mig själv). Hon vet mycket väl att jag BARFAR Rocky lite halvt och är själv i dom tankarna även om hon fortfarande bara ger det som gottgott lite då och då.
 
Hon är fortfarande väldigt ny och har många frågor så jag visade runt henne lite bland köttdiskarna på City Gross. Håller fram både det ena och det andra, kött från lamm, nöt och gris, tungor, lever osv. Tillslut kom vi till min favorit, lammhjärta och bara jag tittar på allt kött speciellt rent kött så känner jag att jag läskas. Det ser så gott ut, åt Rocky då självklart. Min vän hon blev med äcklad och tog ett steg tillbaka när jag höll fram hjärtat framför henne. Men tillslut blev även hon sugen på att ge hundarna något gott och med sig hem fick hon just, lammhjärta. Hihi
 
Den här dagen var nog den enda dagen jag inte köpte med mig kött hem till Rocky, burkar av någon anledning alltid få med mig kött hem när jag är där. Men känner mig rätt nöjd även om jag vill ha mer att välja mellan. Men Rockys frys är full, både av rådjur, nöt, kyckling, älg och mycket annat.
 
Själv kan jag med glädje öppna min frys och plocka bland köttet och känna lycka. Att det kan vara så roligt med BARF! Och så låter det gott när dom äter. Och det bästa av allt, min hund mår bäst av det!
 
Ja, dreglandes över maten i detta fallet är inte hunden, utan det är matte! Haha
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback