Första dagen hos dagmatte/husse

Dagen har rullat på bra, men mina tankar har varit hos hundarna som varit hos dagmatte Maria idag. Eliotts första dag hos dagmatte och husse. Dom meddelar att dom skött sig utmärkt, lite gnissel och gnäll från Eliott. Men vad gör det. Eliott som inte kunde vara i en lägenhet förut, som inte heller har varit så social och miljötränad på väldigt länge. Jag är nöjd över honom. Och jag är glad att jag har en sådan underbar lärarhund som Rocky är. Han hjälper mig massor genom att bara finnas där.
 
Idag fick jag det där jobbiga mejlet att min sambo skadat sig där ute på jobbet i utlandet. Det är sånt som bara inte kan hända, jag blir ju så orolig. Speciellt detta jobb då han inte får ha varken privat dator eller mobil med sig ut på jobbet. Han befinner sig på en oljeplattform i havet, där får dom inte ha smycken och tillbehör med sig.
Tack och lov fick jag höra hans röst, han ringde nu ikväll och berättade vad som hänt. Vad kommer jag inte gå in på, för det är fortfarande luddigt för mig.
 
Det första jag gjorde när jag kom till hundarna denna afton, det var att störta hos dom och bara hålla om dom. Vilken tröst dom gav mig. Åhh jag är så glad att jag har dom där två yrvädrena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback