De senaste timmarna

Ja, de senaste timmarna har hundarna fått träna på att vara lugna medans jag har fått gjort massor i hemmet. Eliott har delvis tuggat på ben och ibland inte fått tugga för att kunna slappna av ytterligare och ni såg ju bilden i tidigare inlägg. Rocky har ju absolut inga problem med att slappna av men Eliott har stora problem med det till vardags.
Rocky har fått leka lite med aktiveringsleksaker medans Eliott har haft fullt upp med att tugga på ben.
 
Körde ytterligare ett träningspass med att respektera tryck och här såg vi framgång. Han klarade alla moment finfint denna gång. Avslutade ganska snart så jag fick bibehålla denna framgång.
 
Vi har även tränat ögonkontakt allihop, samt trick och mycket annat huvudtänk för herrarna. Och på promenaderna har dom fått turas om att ha klövjeväska på sig. Utomhus lät jag dom få använda nosen lite och det blev godislet i brant sluttning. Det var populärt!
 
Någon jag har lagt märke till nu under dagens gång är att Eliott har bra mycket lättare att slappna av efter varje gång vi kommit in. Skönt för honom, skönt för oss alla!
 
Jag önskar han kunde vara såhär hela tiden. För han är en himla fin hund om man förstår honom.

Kommentarer
Maria

Gud så roligt att det har gått bra för dig. du är duktig, de skulle finnas en som du till elliot, då skulle hans liv bli bra tror ja

2013-03-09 @ 21:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback