Solig långpromenad med drag & mysstund på isen

Godkväll mina fina läsare!
Denna söndag har vi varit duktiga och fått massor gjort på hemmafronten. Men också en lång och härlig promenad i solen. Det var välbehövlig!
Rocky fick dra sin pulka en lång bit idag, allt klaffade inte riktigt men vi löste det och mot slutet drog han på finfint. Så stolt över honom!
Vi gick ner till sjön där vi brukar hålla till på somrarna. Åhh så vackert det var! Men tyvärr sammarbetade inte Rocky riktigt med mig. Jag tror han vaknade lite på fel sida. Men några bilder blev det.
Stundvis så drog Rocky som aldrig förr och oj vad det gick, det fanns stunder då jag inte riktigt han med.
Drag är verkligen något för honom, men vissa dagar behöver han ha lite mer stöd från matte och ser inte matte detta så blir det ätt pannkaka. Idag skulle han promt ha sin position slickat precis kring benen, något som inte riktigt gick så bra i nedförsbackar då jag går med extralina för att inte pulkan ska åka på honom. Det går ju inte stoppa pulkan när man själv går och drar den och hunden är slickad kring benen. Men vi löste det och vi gjorde helt enkelt som så att matte kopplade lös sin lille älskling i nedförsbackarna och drog den själv.
 
Nere vid sjön satt vi länge. Det var så varmt och skönt där. Vi satt där han och jag och bara njöt, lyssnade på fåglarna och hur isen lät. Hihi Rocky gillade inte riktigt det lätet om isen. Det var lite läskigt!
Men med lite aktivering i form av trick och godissök så glömdes det snabbt bort.
 

Kommentarer
Maria

Så vackra kort, speciellt de på isen

2013-02-04 @ 10:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback