Att täcka Rocky

Att täcka Rocky har aldrig varit några problem. Redan när jag fick hem honom i september den där hösten så började han frysa inomhus. Någon frusnare hund har jag aldrig mött.
Jag sydde mina första fleesetäcken för hand och sedan när hösten övergick till att bli vinter köpte jag Rockys allra första Hurttatäcke. Ett rött täcke. Han stormtrivdes och vi kom längre utan att han började huttra och skaka av kyla.
 
Efter noga studerande och vetskap om hur Rockys kropp fungerar är jag nu väldigt noga med att hålla honom varm. För då blir han inte stel i muskler och leder som han annars blir av kyla.
 
Rocky måste ha något om nacken. Han har en gammal skada där och att ha scarf eller breda halsband på sig det gör honom nöjdare.
 
Idagsläget har Rocky en hel drös olika täcken, vintertäcken, regntäcken, fleesear, Back on Track, reflextäcken och overaller. Jag gör allt för att Rocky ska trivas och må bra. Och när han har sina täcken och är varm och torr, då mpr han som bäst. För vem vill vara blöt och kall?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback