Kvällsträning - FILM

 
Rocky och jag har haft lite problem med positionerna men igår kväll hittade jag ett moment och inspirationskälla som slutade med att jag bara var tvungen att testa. Klossträning är något jag aldrig hört talas om men efter igår lär det bli fler träningpass av dessa. Jag upplever Rocky både snabbare i att följa med och mycket bättre i position. Det är alltså  första gången vi gör detta!
 
Man lär sig så länge man lever!

Kommentarer
lina

Duktiga!!
Kolla min gamla blogg har massa träningsfilmer där.
Vad vill du mer lära som du vill ha tips om??:)

Svar: Tittade på din film om plats, lägga ner huvudet på galvet. Hur börjar man lära in det och speciellt på en liten hund som är kvickare än kvickast? :PRocky genar väldigt mycket, kan man fuska så gör man det! Min plan var att vänta ut honom tills han gör rätt men då tröttnar han direkt och gör annat och allt blir pannkaka. Några tips?
Sen det här med att han är överambisiös, när han blir riktigt taggad så vill rumpan gärna hamna bakom mina fötter i fotpositionen. Har du någon fiffig idé på övningar för att få till en rak och fin position?

Många frågor, men jag gillar din träning och tycker du är grym!
Sandra

2013-12-27 @ 21:55:24 | http://luzza.blogg.se
lina

Bästa är ju att vänta ut men behöver du visa lite med fingret. Ev lär in frysdutt i handen som sedan blir en postitlapp på golvet som sedan blir ligg med huvudet på golvet och stilla.

Så man får kedja isär momentet.
är du med på hur jag tänker?

Menar du position när han sätter sig? Fokusera mer på att ha hans bog vid ditt ben rumpan är där den är liksom. Lite bakom;)

Fråga på de är bars kul om man kan hjälpa andra.

2013-12-29 @ 17:33:01 | http://luzza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback