Det här med BARF

Eftersom handelslistan så snällt hängde kvar på kylskåpet igår när jag var och handlade så fick det bli en vända till affären på hemmafront idag. Jag kunde ju inte motstå frestelsen att kolla in charken för att se vad som fanns där. Men konstaterar mycket snabbt att det inte fanns alls mycket kött att välja bland. Därför blev jag sugen på att kika in nästa affär på hemmaplan, endast för att kolla in om dom hade lite mer att bjuda på. Och där, i den butiken fanns mängder av olika sorters kött. Och jag är väldigt imponerad över hur billigt allt är. Om jag leker mer tanken att jag hade köpt allt det jag kollat in, så hade det räckt säkert 1 månad eller så. Och då hade det nog inte heller kommit upp i en summa över 400 kr om ens det!
Men min okunskap och osäkerhet samt brist på tid gör ändå att jag inte kommer BARFA Rocky fullt ut. Han kommer få smaka på lite gott då och då.
Men samtidigt så har jag läst så många som skriver att deras redan lyckliga hundar har blivit så mycket bättre. Hundar som inte lekt, som stressat och haft dåligt med energi har blivit motsatsen. Allt jag läst har varit så bra. Jag önskar jag hade haft tiden till det. Men så är nu inte fallet.
 
Rocky har fått gnaga på nötbenet lite i omgångar nu sen i går. Blir lika full i skratt varenda gång jag ger det till honom. Han blir så paff och ser ut som om han sa ``Är den till mig? Är du riktigt säker att den är till mig´´ Han tittar på mig bra länge och tvingar mig nästan att säga ``Varsågod´´ Jag får nästan säga det flera gånger då han inte tror mig. Men tillslut tar frestelsen över och han tuggar på.
Lägger till att han fått gnaga i 2 min åt gången iom hans känsliga mage. Den har varit framme 2 gånger. För tillfället ligger benet framme för tredje gången, men det ligger också orört, misstänker skarpt att hans mage sagt ifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback