Uppdatering

Hej där ute! Det händer mycket i mitt liv just nu och bloggen hinns inte med. Hundarna mår jättebra och Elliot han gör stora framsteg. Älskade hund. Men nu är det tyvärr som så att jag redan från början visste att jag inte kunde erbjuda honom ett långvarit hem. Jag skulle bara träna upp honom och avlasta ägaren.
 
Som det ser ut nu så letar vi efter ett hem åt den lilla vita hunden. Även att jag skulle vilja ha honom kvar så fungerar inte det i mitt och sambons liv. Elliot är ingen hund man kan ta med ut i husvagn, han skulle vantrivas där. Han gör stora framsteg, men Elliot är ingen hund som vi planerat att ha.
 
Jag har hört mig för om intresse och nu även ringt till ett närliggande hundcenter. Elliot har mognat och gjort framsteg så pass att det är dags för honom att hitta ett hem där han kan få bo resten av livet. Såklart har jag krav på vad som skall göras och vad för hem han ska ha. Det är något jag kommer framföra även till hundcentret om han åker dit.
 
Elliot har ju trots allt kommit mig väldigt nära. Allt jag vill är att han ska få det bra, hos mig har han det bra men jag kan inte ge honom precis allt. Han behöver någon som kan ge honom det där lilla extra.
 
Håll tummarna för lilla Elliot, att han ska få det bra tillslut.
 
Rocky, ja han har energi den där lilla. Vilken lycka det är i honom. Jag kan inte förstå vad jag gjort för att få en så fin hund som honom. Den där hunden, han är verkligen min terapihund. Vad skulle jag göra utan honom!
Älskade hund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback