Hur gick det med Rocky

I lördags morse fick jag en ny ledtråd över vad som kan ha hänt under fredagen. Rocky gjorde ifrån sig för flera dagar. Jag har aldrig någonsin sett så stora och många högar efter honom. Annan färg, annan konsistens och min teori är att detta liknar torrfoder väldigt mycket. MEN inte det torrfoder Texas äter. Hur och vart han har fått i sig detta, om det nu är torrfoder förblir en gåta. Hemma hos dagmatte kan han inte heller fått i sig något och här hemma finns inget framme som han kan ätit av. Ja, vi vet inte hur eller vad han fått i sig men att han har fått i sig något är helt klart! Om det nu skulle vara torrfoder så förklarar det hans eviga drickande en hel del. Och vad händer när torrfoder blir blött? Jo, det sväller! Inte lustigt att han hade ont i magen. 
 
Under fredagskvällen blev han först bättre, magen blev bättre men mot sovdags la jag märke till att både rygg och knän hade pajat. Han ville inte gå på sitt ben med knasiga knät. Det stod rakt ut och jag såg på honom att knät var ur led på honom. Men hur mycket jag än kände så hittade jag inget som var ur led. 
 
Rocky har fått bo i sitt back on track i helgen. Massage flera gånger, lera med vetekudde och mattes Back on track handledsskydd över knät. Vi har två back on track täcken, ena har han haft på sig, det andra har jag lagt mellan bakbenen på honom och så har han som alltid även legat på Back on trackfilten under natten. 
Just det där med massagen är jag så glad att jag fått lära mig. Jag har nu lärt mig att se på ett annat sätt när han har ont. Innan det här hände var han mjuk och fin i skinnet. I fredags när detta hände stramades skinnet åt. Nu har jag masserat och masserat honom så nu är han som han var innan. Ryggen har gått ner på honom och knät verkar må bättre.
Utöver allt detta kunde jag igår hämta ut Rockys smärtlindring som han fick första dosen av igår. Och dra mig baklänges, vilken skillnad! Efter enbart en dos ser jag en klar skillnad på honom. Jag ser en annan gångstil, hela hunden känns som om han avger en stor lättnande suck. Vi har haft besök idag, gästerna kommenterade även dom hur lugn han var. Mitt svar blev genast ``Han har inte ont längre, slappnar av på ett annat sätt än innan då han fortfarande slappnade av men med en oro i kroppen´´ 
 
Ikväll är Rocky som vanligt igen. Han har inte ont längre!!!! I varken mage, rygg eller knä. Jag är så glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback