Tvååker INT 10/7-2015 och NAT 11/7-2015

Under helgen som gått har vi åter igen varit inne i ringen och visat upp oss. Denna gång i Tvååker, Nationella och Internationella utställning på fredagen och lördagen. 
Grabbarna och jag åkte ner till Skåne till Tex uppfödare under torsdagen och har varit där fram till idag. Helt fantastiskt kul har vi haft och jag känner att min energi är påfylld trots att kroppen inte är det! Lite sömn och mycket spring har det blivit. 
 
Under den Internationella utställningen på fredagen ställde jag alla tre hundarna. Både min Tex, uppfödarens tik och även veteranhanen. 
 
TEXAS 1:a med Excellent
ZACK 1:a Excellent och CK, VKK 1:a BIR veteran
ZTINA VG
 
Och under lördagen ställde jag Tex och Zack medans Maria ställde Ztina.
TEXAS 2:a med VG
ZACK 1:a veteranklass och VG
ZTINA VG
 
När jag tänker tillbaka på hur Tex skötte sig så blir jag bara så varm i kroppen. Älskade underbara Tex, vilken pojke jag har. Han bara stod där helt stilla utan att jag behövde hålla i honom när domaren verkligen gröpte i munnen på honom. Han är så fantastiskt bra hund att ha med på utställning. Han taggar järnet inför våran tur och visar upp sig från sin bästa sida och när vi är klara så varvar han ner och somnar. Jag är så otroligt stolt över honom. Han gillar utställning, helt klart!
 
Tack Maria för att jag fick sova hemma hos er dessa dagar, det har verkligen varit jättetrevligt och kul att få lära känna er lite närmre. 

Foto: Jag Sandra Söderquist och Maria K
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback