Texas halvbror Molle

Tidigare idag gick Tex och jag förbi den andra dvärgpinschervalpen. Det är Texas 2 veckor yngre halvbror. Samma pappa har dom. Nu för en stund sen när vi satt och åt så kom deras grabb förbi med Molle som han heter. Jag kunde ju såklart inte stanna kvar vid bordet utan gick ut till dom. Han stannade nämligen utanför och började prata. Var ju då bara tvungen att klämma och känna lite på Molle, så fick passa på. Hihi!
 
Lika är dom definitivt inte! Molle är två veckor yngre, han är 12% chihuahua och redan större och grövre än lilla Tex. Tex ser såå otroligt spinkig ut när han står bredvid Molle, haha.
Däremot är dom väldigt lika i sättet! Dvärgpinschrar, ojojoj. Vi släppte ihop dom i vår lilla hage utanför husvagnen och lät dom träffas och leka av sig lite. Haha, ja vad ska man säga...till en början var det ranglek och ganska högljud och hård sådan. Vi fick allt säga till dom lite då och då när det gick lite för vilt till. Men sen var det uppgjort, vem som vann det vet jag inte men sen gick dom efter varandra och lekte finare. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback