Kollar in genom linsen och ser detta

Just den här bilden har en lite rolig historia. Ja ni ser ju vad som hänt! 
Jag tog fram bollen och apportbocken, ställde upp kameran och tänkte leka lite med fjärrutlösaren. Det fungerade så bra sist och så var det kul. Förut har det varit ett bekymmer att träna och fota med kameran samtidigt, men inte nu! Började leka med Rocky han förstod direkt vad han skulle göra och jag kunde nu även dirigera bort honom för att hämta bollen när den rullat iväg lite för långt. Han fixar det! Duktiga hunden!
 
Vid andra tillfället jag tog fram apportboken så fortsatte träningen att hålla kvar lite längre. Han gjorde framsteg och mitt i allt fick jag för mig att kolla kameran för att se så han kom med. Jag ville ju fånga detta på bild! Böjer mig ned till kamerans höjd lite längre ner på marken, tittar in genom linsen och ser Rocky helt centrerat i bild med apportbocken i munnen, jag var inte berädd på att han skulle ha den i munnen så blev chockad såklart. Han står still och håller den kvar i munnen hela tiden jag tittar genom linsen de där sekundrarna medans jag famlar omkring med fjärrdosan för att få detta på kort. Och han bara står där, så tillslut fick jag ett kort på det och det blev detta kort! Jag vet inte hur många sekunder det blev men bra många, till skillnad från att han annars endast håller runt sekunden. Det går framåt nu!
 

Kommentarer
Inga & Brownie

Duktig han är! Så härligt när det går framåt :-)Håller på att träna samma sak med min Brownie, men här går det inte lika bra, hehe ;-)

Svar: Ja, jag hänger inte med. Vi har tragglat i 4 år och så ändrar jag en litet men ack så viktig liten detalj i träningen och då förändras allt. Ena framgången efter den andra verkligen. Så kul. Ni kommer framåt snart med ska du se :)
Sandra

2014-07-02 @ 18:03:11 | http://denbrunahunden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback