Rocky del i

Nu tänkte jag berätta lite hur det kom sig att min underbara hund kom till mig
 
Rocky kom till mig den 5 september 2010. Han var mycket mager och hade ingen tillit alls till människor. Han var rädd och jag kunde inte klappa honom.
Jo det var nämligen som så att jag hade precis haft praktik på ett hunddagis med tillhörande islandshästanläggning. Så en dag efter praktikens slut så stod jag där och sadlade hästen jag skulle rida. Då kommer ägaren ut och frågar om jag inte ville ha en hund. Mitt svar blev då direkt ett bestämt ``Nej´´. Anledningen till det var att både jag och min sambo kommit överens om att vi inte kunde ha några djur i den lilla lägenhet vi då hade. Jag kom hem utan att ens träffat hunden jag blivit tillfrågad om att ta.
Under kvällen satt jag och min sambo och pratade om detta och till min stora förvåning så verkade det som om han blev lite intresserad och vi bestämde oss för att åka och hälsa på honom en fredageftermiddag där på hundpansionatet.
 
Det finns mycket jag vet nu som jag inte visste då och det finns saker jag ångrar och inte borde ha gjort. Jag kom till hunddagiset tillsammans med min sambo. Vi båda hade ingen större erfarenhet av egen hund tidigare. Sambon har levt ihop med sina föräldrars hundar men inte haft någon större kontakt med dom och jag, jag hade aldrig bott med en hund tidigare. Däremot tränade jag mycket hundar under min uppväxt.
 
Inne i trädgården kommer en liten black and tanfärgad hund, men jag noterar ganska fort att han undviker oss så jag började försöka leka med honom och skuttade glatt omkring för att busa. Men hunden framför mig blev rädd och då insåg jag att jag inte skulle kunna komma någon cm närmare på det spåret. Det var inte förän kvinnan på hunddagiset tog upp honom och gav över honom till mig som jag för första gången fick hålla i min hund.
 
Under kvällen pratade vi ihop oss jag och min sambo, vi kom fram till att ge det ett försök. På söndagen kom vi åter och denna gången för att hämta hem den lilla hunden vid namn Rocky.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback