BARF

Utan att jag tänkt på det har jag mer och mer gått över till BARF på Rocky. Jag märker att färskfoderburkarna inte minskar som det brukar i kylskåpet. Jag tycker det är så roligt med denna kost och jag kan inget annat säga än att Rocky har ändrat på sig i kroppen. Wow, han är så fin nu! Det har kommit fram flera i min närvaro och berömt honom för sina enorma muskler. Jovisst har jag sett att han breddat sig men jag har sjukt svårt att se att det blivit sån förändring. Man blir lite hemmablind när man ser honom varje dag. Men folk säger att han fått muskler på ställen där han inte haft lika mycket tidigare.
Jag kan inte påstå att vi tränar speciellt mycket just nu så alla mina tankar går till just hans mat, BARF. Jag är så glad att jag började testa detta, jag kommer inte helbarfa honom utan basen kommer fortsätta att vara färskfoder men däremot kommer jag inte sluta ge honom rått kött. Han mår så bra på det.
 
Sen har jag börjat fundera lite kring det här med blod. Nu äter han mycket kött och kött innehåller blod. En hund borde ju känna igen blod bra mycket bättre om den BARFAS. Mina funderingar kretsar kring om det inte borde bli som så att hunden borde bli väldigt duktig i blodspår när dom BARFAS. Dom borde ju känna igen blod starkare. Nu var ju Rocky en klippa på spår redan innan. Men det var bara en tanke som slog mig. Vad tror ni? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback