Rocky del II

För att läsa dom andra delarna om Rocky kan du klicka in på dessa länkar. Rocky del I.
 
Under den första veckan ihop så fick jag ingen som hellst kontakt med honom. Han tog inte ögonkontakt med någon och jag märkte vissa olater han skaffat sig.
Våra promenader bestod mestadels av att min arm pendlade fram och tillbaka framför mig av att en hund drog så mycket. Han var i dålig kondition och orkade inte mycket. Självklart var han det, han var så mager och bestod nästan bara av skinn och ben stackarn. Dom två största sakerna som även blev de svårigheter som han hållt kvar i längst var maten och innekissandet. Efter en tid märkte jag att Rocky inte längre kunde äta, jag blev orolig och fick reda på en del saker kring hans tidigare ägare. Rockys förra ägare tyckte det var mycket roligare att fika med sina vänner och lämnade därför honom upp till 26 timmar i en lägenhet. Efter ytterligare forskning får jag reda på att min stackars hund aldrig riktigt fått lära sig att inte kissa inne. Han har levt hos så många olika personer som inte riktigt brytt sig. Han har bott på en balkong, i en hundgård och suttit fastkedjad i ett element. Inte lustigt att han inte var rumsren. Det här med maten hänger också ihop,  dom hade helt enkelt inte råd att köpa mat eller ge honom kärlek.
 
Rocky fick svälta och vad jag har fått höra så har han tom varit på gränsen till död! Han har legat nästan död på en balkong tillsammans med sin döda son.
Rocky har köldskador på sina öron och sin svans, svansen är helt karl längt ut på tippen och den har tappats några gånger. Rocky har även ett revben som sticker ut lite väl mycket för att vara ärftligt, vad som har hänt det vet vi inte men en sak är säker. Rocky gillade inte gammla tanter och farbröder med rullatorer, barnvagnar och käppar var även det läskigt. Men framförallt, dom här tuffa killarna med den här lite tyngre gångstilen och keps. Rocky är mycket osäker och är det även dag. Jag kan bara tänka mig vad som har hänt!
 
Exagt vart allt har hänt och när det vet vi inte än i dag. Men det här är saker jag fått höra dels från bekantas bekanta på långt håll och från andra håll.
 
När en vecka hade gått då som först fick jag kontakt med honom. Det var en sån underbar känsla. Ni anar inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback