WP-sele

Äntligen! Som jag längtat efter en WP-sele till grabbarna. Idag dök det upp en WP-sele i en loppis. Jag läste lite snabbt igenom annonsen eftersom jag inte brukar hitta dessa selar i så små format. Men denna gång hoppade hjärtat till. Denna hade suttit på en Dvärgpinscher i samma vikt som Rocky. Nu kunde bara en sak göra mig besviken och det är ju att den ska kosta skjortan av mig. Men döm min förvåning när jag fann priset ``150 kr´´ Jag bara mååste ha den! Och den blev våran!
 
Rocky har blivit så bra i kroppen nu att jag börjat tänka om ang hans fys. Han känns så himla fin i kroppen nu och jag anser att han bör ha lite mer fys än vi haft för att hålla i längden. Han har tappat en hel del nu under vintern. Han kommer absolut inte få dra tungt, men kanske bara något mycket litet för att han ska få känna att det är något och för att han ska få känna sig glad. 
Idag testades selen på Rocky, dels för att Texas förhoppningsvis blir liknande i kroppen som han. Men det går ju inte riktigt att se nu när Tex inte är fördigvuxen, så Rocky fick bli testpilot. Oj vad han lyste upp, han tyckte det var såå kul!
 
Och så fick det bli en halvtaskig bild hemma. Bästa testpiloten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback