Uppdatering

Då var det helg igen! Jisses, vart har denna veckan tagit vägen?!
Veckan har gått i en hisklig fart och vi har hunnit med massor. Vi har äntligen kommit igång med träningen igen efter ett längre uppehåll.
Inklickningen som vi började med den är så gott som avslutad, han förstod direkt trots att vi inte fullföljde klickerkursen. Vi har inte riktigt haft tid med den och fokuserat på den praktiska träningen ist, men vi ska läsa och ta del av de tips och råd som som finns där under helgen. 
Det är en tydlig förändring på Tex med klickern. Det syns att han tycker det är kul. Vi förstår varandra bättre och jag tror det var det vi behövde för att komma vidare. Vi har nu börjat lära in nya saker med hjälp av klickern och det fungerar kanon. 
Veckan som har varit har vi tränat mycket olika saker, självklart har klickern varit största träningen och den vi använt oss mest av, men vi har även hunnit med både träning i stadga, lite lydnad, ståträning, balansbollen, ögonkontakt och mycket mer. Jättekul att se resultat! Inte bara i träningen utan också hur hans kropp utvecklas. Vårt hårda slit med de där raka bakbenen börjar ge resultat! Däremot är han som en liten räka, jisses! kan proppa i honom mängder av mat men inte tusan lägger han på sig. Skithund! Jaja, han växer så det knakar nu så vi fortsätter med ökad mat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback