Dyrt med leksaker


...eller inte! Som jag skrev härom dagen. Jag tänkte att det skulle bli dyrt nu med leksaker til Tex när han kom. Rocky har ju aldrig intresserat sig för leksaker så har aldrig behövt köpa. Men När Tex kom in i leken tänkte jag att det lär gå åt mycket pengar till leksaker till herrn. Men icke! 

Jag älskar att pyssla och hade massor av tyger hemma. Så varför inte göra något av det. De senaste dagarna har jag klurat på nya leksaker varje dag och så fort jag kommit hem har jag satt mig ner och knåpat ihop något. Jag gillar att variera och ha mycket att välja mellan. Så i högen finns två mindre som ska bli uppletande föremål av senare. Och tre större av olika slag. Ena är halvlång med någon knut på mitten, andra är lång och löst knuten med fler knutar och den nyaste är lite grövre och hårt knuten. Den sistnämnda blev en favorit menar Tex. Han har haft svårt att greppa ordentligt och det är ju anledningen till att jag fortsätter knyta. Men den lite grövre, jösses vilken dragkamp vi fick till!

Kommentarer
Lisa, Billy och Ivan

Mina älskar flätor! Både som kastbelöning och dragkamp. Jag brukar fläta in får- eller kaninskinn i dem, då blir de helt ovärdeliga vill jag lova :D

http://billyochivan.blogg.se/2014/august/kaninkamp.html

Svar: Åh det kan jag tänka mig. Vart får du tag i skinnen? :) Och hur har du gjort dom, haft tre tygstycken och sen skinnet eller två tygstycken och ett skinnstycke? Ser ut att vara väldigt populärt, det hade det nog varit här hemma också :)
Sandra

2014-10-24 @ 12:25:44 | http://billyochivan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback