Så mycket inspiration, så mycket att göra, så mycket gott och blandat

Varför har inte dygnet fler timmar för! Jag har så mycket nya idéer i mitt huvud som jag vill testa. Jag har kommit på en sak som kanske skulle kunna leda till att Rocky får upp uppmärksammheten för föremål i uppletande. Mm, jag låg i sängen och halvsov när det bara plinga till i huvudet på mig. Klarvaken blev jag och låg sen där och log åt tanken till min nyuppkomna idé. Haha, sen dess har jag väntat på det perfekta tillfället. Men tiden räcker inte till för några mer tålmodiga och krävande nyheter, och när tiden räcker till så är man inte på humör för att klara av att lära ut. Så, vi väntar till det perfekta tillfället ist. 
 
Just nu har jag fullt upp med allt ståhej kring bröllopet. Hade aldrig kunnat ana att det skulle vara så här mycket att planera inför sånt. Men det är det och nu är det inte alls långt kvar och än har jag bitar som måste fixas ihop. Bitar som kräver mitt tålamod och tömmer kroppen på energi. Det är svårt på vissa fronter. Bara ikväl har jag suttit bra många timmar med bordsplaceringen. Ujuj vad svårt det kan vara at få ihop det. Men nu tror jag att jag löst den biten. Nu på nästa del. 
 
Idag har vi jobbat vidare på Rockys gnissel. Det går framåt och jag upplever att han börjar förstå vad jag menar. Det är inte så att jag vill att han inte så ska få vara glad när matte kommer. Det får han självklart vara. Han kan få ljuda hur mycket han vill en stund men just det där ansträngda gnisslet, det som bara är jobbigt att det inte händer något, det är det jag vill få bort. Att han ljudar högt eller kanske skäller till gör mig inget, det är mer glädje i det, men just det här ansträngda gnisslet som säger att ``matte gör något med mig´´. Det är bara jobbigt. 
 
Jag har kommit på ytterligare en anledning till Rockys gnälliga sida. Han har inte alls varit så här tidigare. Han har varit en tyst hund. Men när jag funderade vidare kom jag på en sak. Förut när Rocky följde med mig till jobbet och överallt så fick han aktivering hela tiden, även om han lugnt ligger och sover i en bil så kan även det vara ansträngande nog att åka runt så långt som vi då gjorde. Det hände alltid något hela tiden. Jag behövde aldrig träna passivitet eftersom det alltid hände något.
Det kan också ha med beteendet att göra. Rocky är rastlös nu när han inte får så mycket aktivering tillsammans med att han inte är tillräckligt passivitetstränad!
Haha så knäppt det kan bli. Menmen, nu kämpar vi på och det går framåt :)
 
Lite hastigt och lustigt fick min sambo även fara iväg under morgonen. Han fick reda på sin resa sent i går och i morse lämnade han Sverige. Tack och lov kommer han hem i morgon igen och då ska vi fortsätta planera bröllop. 
Just nu ser mitt schema lite späckat ut. 
Torsdag: Jobb, möte, boka upp tid för håruppsättning hos frisören och kolla av där, torsdagsträning för mig och Rocky och sen är det läggdags
Fredag: Jobb
Lördag: Sista vändan till sömmerskan och hämta hem även tärnans klänning
Söndag: Om tiderna går ihop så ska Rocky och jag på söndagsträning i skogen, sen kolla på festlokalen
Måndag: Jobb och på kvällen ska sambon och jag åka och proväta maten till bröllopet
 
Utöver det här så ska Rocky få testa på min idé och annan träning, festprogrammen och innehållet måste jag få klart och även andra detaljer. Hindersprövningen ska fixas, den ligger på bordet nu och så alla smågrejer.
Sen ska jag hinna ta det lite lugnt också! 
Det är mycket nu, men det är kul
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback