Ser ljust på framtiden, är så peppad

Vi har haft en jättetrevlig dag trots regnet. Men nu har vi åter landat på hemmaplan igen. 
Att komma ner till Västervik gör mig så glad och framförallt träningssugen. Speciellt nu när snö och is försvunnit då kommer man på allt man vill göra som man inte kunnat göra på ett tag. En sån sak är att ge sig ut och springa och då ha hunden med sig. Åhhh vad jag skulle vilja börja springa! Jag ska ta tag i det där men min kropp vill inte alltid som jag vill och får lätt problem med benhinnorna och även i höften. Trots att jag är väldigt noga med vad för skor jag går i så har jag inte löst det problemet än. Men vi får se, kanske jag ska trotsa kroppen lite och springa endå. För jag vill jag vill jag vill! Jag som person älskar att träna och röra på mig, bara plöja fram och verkligen ta i. Åhhh jag vill börja träna igen! Springa ut och få med mig hunden, köra lite muskelövningar och låta hunden hoppa på stenar, klättra och hålla balans.
Jag vill också ta tag i simträningen, nu när jag endå har tagitkörkortet. Jag måste få till en tid så jag kan åka tillbaka och simma lite. Så skoj!
Att fortsätta med draget vill jag också, jag vill lära mig mer, träna och glädjas över hur otroligt duktig hund jag har. 
Nä nu ska det bli ändring i mitt liv. Nu har vi haft en tillräckligt lång paus och Rocky ser jättefin ut i kroppen. Inga oroligheter på honom längre. Just nu vill jag träna! Jag vill ut och springa med Rocky. Jag längtar såå efter den ljusa tiden på året och snart är den här. 
Jag är så pepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback