Pilatesboll & platsbrist

 
Nu efter bröllopet startade vi med renoveringen av köket på riktigt! Renoveringskaos har det varit från topp till tå här hemma. Men nu är det mesta på plats och ytor vi tidigare haft grejer på står nu öppna. Vi har haft kyl och frys i hallen, burkskåp och skafferi i vardagsrummet och det blir ju inte direkt välstädat i renoveringskaos. 
Men nu är det mesta på plats och alla saker som tilhör ett kök är nu också i köket. Sen har vi för första gången fått in ett köksbord i köket. Ett bord som tidigare stått i vardagsrummet. 
Nu ekar det tomt på vissa platser i huset. Till mattes förtjusning! För hej och hå vad mycket utrymme det blev till att träna hundar på!
För ca ett år sen (om inte två) köpte jag en pilatesboll till Rocky. Vi skulle öva in balansen och stärka muskelaturen i bakvagnen. Det syns mycket tydligt hur han belastar när han står på den, han lägger vikten fram för att avlasta bakvagnen (han har problem med höfterna). Inte bra! Vi han väl inte använda den så mycket pga allt renoveringskaos och platsbrist som blev så den har legat undanstoppad sen dess. 
Men nu när det mesta är klart och jag insåg hur stort huset faktiskt är så åkte den fram igen. Tur var väl det, för Rocky älskar den verkligen! Små korta pass får han för att stärka musklerna och han gör allt på samma gång så kul tycker han att det är. Står, sitter, ligger, bugar och snurrar. Haha lille hjärtat! Men vi ska ta det lugnt så han inte går sönder. Bara korta pass till en början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback