Miljöträning in i Medeltiden

Åter söndag och vi fick packa våra saker för att dra oss hem efter ytterligare en trevlig helg i husvagnen, Västervik. 
Denna vecka, en gång om året har Söderköping medeltida tema. Hela staden är omgjord till medeltiden och alla klär ut sig. Självklart skulle vi åka på det! Mer miljöträning säger jag inte nej till, jag älskar verkligen denna typ av dagar speciellt medetiden som jag verkligen tycker är intressant. 
 
Kameran var åter med men som igår så hade jag inte möjlighet att fota då jag la al fokus på hundarna. Däremot så filmade jag två klipp som jag la upp på vår instagram. För att hitta dit klickar ni på den blå ikonen långt upp til höger i bloggen. Eller klickar HÄR.
 


 
Hundarna dom skötte sig super. Rocky är van vid det mesta men för lilla Tex är allt vi hittar på nytt. Rocky knallade på finfint vid min sida och på armen hade jag Tex hängandes med sin älskade tub. Idag kände han dock för att titta upp lite mer vilket jag tycker är bra. Det var mindre folk än i Loftahammar igår där man fick klämma sig igenom stundtals, men folk fanns det gott om iaf. Hundar i mängder och även hästar utklädda till riddarhästar red genom staden. Uppvisningar och långa tåg av hästar och människor gick genom staden till musik, medetida butiker, mat och folk som dansade. Riktigt häftigt att klä en del stad i medeltida käder.
 
Djuraffären hade även dom klätt ut sig med både kläder på personal och bord utanför med saker att sälja. 
Då hittade jag de små stickade hundkläderna och var bara tvungen att kolla om det fanns något. Tex har ju inget som han kan ha när han fryser om man inte räknar med regntäcket. Stannade till och hittade detta hunderbara täcke som bilderna visade. Åhh så underbar den var och bäst av allt, den är gjord av butikägarens fru innan hon blev synskadad! Den behövde jag inte ge mycket för och jag är helt såld på den. Syn att den inte kommer att passa för all framtid.
 
Matte var ju tvungen att knäppa lite kort på honom i sin nya tröja! Och lilla Tex har inget emot det. Tex är bra mycket roligare och mer sammarbetsvilligare än Rocky att ta kort på. Rocky hatar när matte tar kort på honom och blir uttråkad, då åker svansen ner och han ser allmänt sur ut. Lilla Tex, ja han står där och viftar på svansen och lägger huvudet på sned och verkar säga ``Matte, ta kort nu då, nu är jag söt´´
 
 
 
 
 

Kommentarer
Emma

Hehe ja han ser verkligen ut att gilla kameran! :)

2014-08-31 @ 21:59:13 | http://www.doglog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback