Algförgiftning?

Igår blev ju Rocky riktigt dålig. Ville inte alls ha någon slags mat, han som annars är ett matvrak ville inte ha något alls. Han var riktigt trött och hängig men fortfarande med på noterna. Men jag lyckades ju som sagt va lura hans mage genom att kladda ner nosen med A-fil och fick honom på så sätt att börja äta. 
 
Jag har fått många kommentarer om att hans symptom liknar algförgiftning. Det är ju två hundar som blivit algförgiftade i Kalmar i veckan varav den ena dog. Symptomen är densamma MEN, ett förtydligande. Rocky visade detta INNAN han badade i havet. Alltså kan det inte ha varit algförgiftning. Innan det var det en hel vecka innan han badade. Jag tror fortfarande att han råkat få i sig något olämpligt. Han har ju en mycket kräsen mage tack vare tidigare vanvård hos tidigare ägare. Den kärvar ihop ibland men inte så här och nu var det mycket länge sen. 
 
Nu är vi på banan igen. Han äter och är lika pigg som alltid. Vi fortsätter dock lite vila tills vi kommit upp i rätt matranson och så igen. Vi tar det lite försiktigt med maten nu. Vill inte chocka den. 
 
Rocky däremot, han vill annat. Han vill träna! Han vill busa med valpen och gosa med oss alla. Älskade Rocky.
Så skönt att han mår bra igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback