I Hundfrysen/arna


För en tid sen hade djuraffären 30% på all hund & kattmat samt kattsand. Som många av er redan vet jag där, inte bara en gång utan två gånger! Jag plockade på mig mycket och jag kan säga att jag lär inte behöva köpa mat till djuren på bra länge nu. Haha! Dyrt blev det men när jag tänker på hur mycket jag sparade så är det inte längre så dyrt. Till katten lär jag inte behöva köpa mat till på månader.
 
Rockys frys gick från ekande tom till fylld i färskfoderfacket. 13 Musch-korvar och 6 VoH, det var så mycket det fick plats i hyllan. Tyvärr hade dom inte VoH i affären med 30%, därav varför så få av den sorten jag kör mest på.
 
Här under ser ni Rockys fack i viltfrysen. Just nu mestadels från rådjur. Allt från ben, rent kött, strupe, lever, lunga, njure, hjärta till rygg.
I facken över finns skankarna, rådjur och även från älg. Ytterligare från ett av facken finns lite blandat från förra årets fångst. Älg och rådjur. Lite blandat till hunden och till oss människor. Vi får se, kanske att jag börjar beta av lite. Mestadels är det rådjursfärs men det finns också ett å annat ben till Rocky där.
 
Utöver dessa två fack finns en herrans massa annat såsom kycklingvingar, filéer och klubbor, grisknorr, oxsvans, nötköttben och rent kött av min favorit, lamm. Jag är helnöjd med lamm och kommer nog alltid ha det hemma. Är så nära på att gå och köpa en lammframdel som jag hittat nyligen. Haha men jag har inte plats.
 
Det är så kul det här med barf. Jag vill veta mer! Jag vill lära mig mer och få mer kunskap om allt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback