Fy skämms på matte

 
Det var ju den 1 Mars i fredags vilket innebär en födelsedag. Inte vilken födelsedag som helst utan den dag då min bästa vän och en stor del av mitt liv fyller år. Grattis Rocky på 5-årsdagen! Missade totalt dagen då jag var inställd på att det var på tisdag dagen var.
 
Dagen ägnades på förmiddagen åt att gå en promenad med Maria med hundar, en mycket trevlig och härlig utevistelse. Rocky fick premiärdra pulkan för första gången på bortaplan och det fixade han gallant under hela promenaden. Vi hittade ett ställe där vi släppte lös hundarna och bergsklättrade lite och ytterligare ett ställe där vi fick utforska ett nytt ställe. Därefter blev det en tur ute på isen innan vi slutligen sprang på några som fått sina hundar bortsprugna och då bar det av in i skogen igen för att leta efter dessa, utan pulka då såklart!
Vi åkte hem innan hundarna återfanns men håller mina tummar att dom båda jakthundarna kom tillrätta igen.
 
På eftermiddagen blev det ytterligare en solig och härlig promenad nere vid sjön tillsammans med min fina sambo, Rockys husse. Rocky fick bära klövjeväska denna tur. Inte så tungt packad mest för att han ska få ha något på ryggen. För han älskar ju all form av träning och uppdrag. Han får en helt annan hållning och stolthet i kroppen. Sen är jag noga med att alltid ha honom fräch i kroppen, bra musklad och så för att han ska hålla. Och ju mer han får arbeta (i rätt form) destå mer skillnad på honom positivt sett ser jag.
 
Vi hamnade tillslut hemma hos sambons farfar för att träffa hans nya hund. En 8-årig Finnstövare. Oj så vacker och trevlig den var. Den tror jag kommer bli bra för honom.
 
Kvällen spenderas nöjda och trötta i soffan med gottigheter. Nu ska mitt lilla hjärta eller ska jag säga stora nu? Han är ju trots allt hela 5 år nu min lilla fina vovve.
 
Grattis Diamonds Of Aros Von Diesel ``Rocky´´
och kullsyskonen
Diamonds Of Aros Don Dante
Diamonds Of Aros Dj Dollar
Diamonds Of Aros Miss Diva
Diamonds Of Aros Go Dissy
 
Foto: Uppfödaren själv
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback